Shoptips in Amsterdam

Als Amsterdammer shop ik niet graag op de Kalverstraat maar vind ik het altijd leuk om nieuwe kleine winkeltjes te ontdekken. Liever buiten het drukke centrum maar soms zitten er ook pareltjes op de drukke plekken. Vandaag gaat mijn blog over mijn lievelingswinkeltjes in Amsterdam. Deze heerlijke winkeltjes zijn verspreid over Amsterdam en hebben soms meerdere vestigingen in Amsterdam.

 

& other story

& other story is een luxe winkel met mooie kleding van verschillende designers maar ze hebben ook een ruime keuze in accessoires, make-up en huidverzorging. Deze winkel is voor zowel mannen als vrouwen echt de moeite waard om een keer heen te gaan. Ze staan bekend dat hun items strak en stijlvol zijn met een simplistische touch.

 

Jutka en Riska

Deze winkel ontdekte ik omdat mijn beste vriendin aan de overkant woont en wij samen een cadeau gingen kopen voor een vriendin die helemaal weg is van fashion. We liepen met toeval dit super leuke winkeltje binnen en we keken onze ogen uit! Jutka en Riska is een prachtige vintage boetiek met een unieke collectie. Je hebt hele goedkopen items hangen maar ook de prachtigste designerjurken.

 

All the luck in the world

Door hip Amsterdam ook wel ATLITW genoemd, wat ik wel weer geinig vind. Zelf ben ik echt gek op de sieraden van All the luck in the world. Maar ze verkopen ook bijvoorbeeld schoenen van Mason Garments dames en Mason Garments heren. Ze hebben een ruime collectie waar ik altijd wat leuks kan vinden. Ook verkopen ze servies en andere leuke cadeautjes. In deze winkel slaag ik iedere keer als ik er ben.

 

Cottoncake

Zelf ga ik graag naar De Pijp om te winkelen omdat hier altijd hele leuke kleine winkeltjes verstopt zitten zoals Cottoncake. Ze hebben een hele fijne collectie kleren waar voor mij altijd weer iets tussen zit. Maar het leuke is dat je er ook even een kopje koffie kan drinken en dat heb ik altijd nodig tijdens het shoppen.

 

Anna + Nina

En als je dan toch in de Pijp bent loop dan ook even naar Anna + Nina wat een heerlijke winkel! Ze hebben de leukste sieraden waar je als vrouw helemaal blij van wordt. Maar net zo leuk zijn de interieur spullen die ze hebben. Als je iemand een leuk en uniek housewarmingcadeautje wil geven bijvoorbeeld dan raad ik je echt aan om even langs Anna + Nina te lopen. En zeker niet onbelangrijk is dat alles in deze winkel een leuke prijskaartje heeft, wie wil dat nou niet?

Geef een reactie