Fietsen voor iedereen in het gezin

Wij Nederlanders fietsen altijd maar graag overal naartoe. Gaan we boodschappen doen? Dan kan dat prima op de fiets. In het weekend een leuke tocht maken? Dat kan altijd op de fiets gedaan worden. Naar het werk gaan elke dag? Ook dat doen velen gewoon op de fiets. Zo zijn er nog veel meer redenen waarom mensen in Nederland zo graag de fiets pakken. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu. Tevens blijf je door te fietsen ook nog eens op een gezonde manier in beweging. Fietsen brengt dan ook eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Doordat iedereen hier zo veel fietst zijn er ontzettend veel verschillende soorten fietsen te koop, dus welke nieuwe fiets moet jij nou aanschaffen uit het ontzettend brede aanbod dat we hier hebben?

 

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen worden natuurlijk steeds populairder. Dit type fiets biedt dan ook veel verschillende voordelen. Zo kan je nog sneller van a naar b fietsen dan op een normale fiets. Tevens is het zeer makkelijk om de batterij van deze fietsen op te laden. De stromer fiets is een bekend model van deze soorten fietsen. Dit type wordt ook wel de speed pedelec genoemd. Deze fietsen hebben vaak meerdere versnellingen en een ruime actieradius. De actieradius verschilt natuurlijk per fiets, maar gemiddeld ligt deze tussen de vijftig en honderdvijftig kilometer. Er kan dus een flinke afstand worden gefietst op een volle batterij. Het budget voor dit type fiets moet wel wat hoger liggen dan bij een standaard damesfiets, aangezien deze fietsen vanaf vierduizend euro te verkrijgen zijn. Maar voor die prijs heb je dan ook het beste van het beste op het gebied van de speed pedelecs. 

 

Bakfietsen 

Bakfietsen worden ook steeds populairder. De bakfiets is vooral in gezinnen een fiets die veel fijne opties en gemakken aan kan bieden. Zo is het erg makkelijk om met het gezin op stap te gaan. Eén van de ouders kan simpelweg fietsen en de kinderen kunnen in de bak zitten. Daarnaast kunnen de tassen ook nog op de ideale manier in de bak gedaan worden. Een uitje naar het park of een dagje naar het strand kan hierdoor op een ideale manier geregeld worden. Er zijn meerdere soorten bakfietsen. Zowel de formaten als het type remmen kunnen hierin verschillen. Daarnaast zijn de bakfietsen ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor de stijlvolle zwarte, witte of grijze kleuren, maar ook is er de optie voor een mooi houten model. 

Geef een reactie