Een leuk cadeau voor oma

Dit jaar met sinterklaas was het mijn beurt om voor mijn oma een cadeau te kopen maar wat koop je voor een vrouw van 80 jaar. Mijn oma is een hele lieve vrouw die niet van poespas houdt. Dus mij leek het leuk om een praktisch cadeau te geven waar ze echt iets aan had. Vandaag gaat mijn blog over de zoektocht naar een leuk en praktisch cadeau voor mijn oma.

 

Kleding

Mijn eerste gedachten ging uit naar iets van kleding, had mijn oma nog iets nodig zoals bijvoorbeeld een badjas of dames pantoffels? Zelf vind ik kleding altijd leuk om te krijgen, alleen is kleding niet altijd makkelijk om te geven omdat je iemand stijl wel echt goed moet kennen. Maar die pantoffels waren zeker een goede optie want mijn oma draagt die eigenlijk het grootste deel van de dag. Dus ging ik even rondvragen of iemand wist of mijn oma toe was een nieuw setje pantoffels. In de tussentijd brainstormde ik lekker door over een cadeau.

 

Huishoudelijk artikel

Aangezien pandtoffels nou niet echt een grandioos cadeau is wilde ik misschien ook nog een huishoudelijk artikel geven. Met oog op het leven voor mijn oma gemakkelijker te maken. Er zijn tegenwoordig veel leuke gadget op de markt om het leven van een senior gemakkelijker te maken. Zelf zat ik te denken aan een deurbel met camera want nu moet mijn oma altijd opstaan om te kijken wie er voor de deur staat. Met dit systeem kan mijn oma zien wie er staat zonder op te hoeven staan. En kan ze meteen communiceren met de gene die er staat. Handig maar ook zeker veilig want nu hoeft ze niet meer open te doen voor vreemde, die kan ze meteen wegjagen!

 

Een foto cadeau

Misschien vinden mensen dit een beetje kneuterig maar mijn oma is er gek op, foto’s van haar kleinkinderen. Nu zag ik online allemaal leuke cadeau’s die je met een foto kon versieren. Samen met mijn nichtjes besprak ik dit idee en hun leek het echt een goed idee. We hebben gekozen voor een dienblad want die gebruikt mijn oma veel. Het grappige is dat ik eigenlijk één cadeau wilde doen maar ik vond de drie ideeën die ik had zo goed dat ik ze alle drie heb gekocht. Dus mijn oma krijgt nu met sinterklaas heerlijke warme pantoffels met een goede antislip zodat ze veilig in haar huisje kan rondlopen. Ik laat volgende week de deurbel met camera instaleren en mijn oom gaat langs om oma alles uit te leggen en krijgt ze het geweldig leuke dienblad met al haar kleinkinderen erop.

Geef een reactie